2023-05-23 14:44:32
Nové konektory USB-C

2022-03-01 14:35:42
Low power GNSS M10

2017-04-12 09:49:38
SARA Series


2018-03-23 18:07:24

Děkujeme za vaši

návštěvu na semináři

 

;
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uvedenou prezentaci
můžete získat zde

Novinky
2014-10-29 11:16:04
Spirálová anténa Maxtenna pro vestavbu do přijímačů GPS

M1575HCT-22-P je kvalitní pasivní anténa určená pro pásmo L1 s patentovanou konstrukcí Helicore®technology. Tato technologie nabízí vyjímečné řízení vyzařovací charakteristiky, čistotu polarizace a vysokou efektivitu ve velmi kompaktním provedení.

 

Anténa M1575HCT-22-P je určena pro kompaktní, lehké aplikace a je vybavena 3 pinovým konektorem. Tento výrobek je navržen pro aplikace s požadavkem na kvalitní příjem signálu GPS.

 

S velmi nízkou hmotností 2 gramy jsou ideální pro většinu náročných, mechanicky namáhaných aplikací zahrnujících přenosné přístroje, osobní navigaci, záznamník seizmické aktivity atd.


Anéna je navržena, tak aby dosáhla nejleších vlastností v uživatelské aplikaci. Ladící sada umožňuje výběr nejvhodnější frekvence, jejíž volba koriguje přeladění antény způsobené krytem a ostatními komponenty zařízení.

Videoukázka - zde klikněte

 

Ladící sada je cenově výhodnou, rychlou a efektivní možností, jak určit vhodnou anténu v jednotce. Sada obsahuje pět standardních vzorků antén Helicore® optimalizovaných pro různé zatěžovací podmínky, se kterými se při návrhu antény lze v obvyklých případech setkat. 

 

Pět barevně odlišených frekvencí

 

 

 
Nejvhodnější anténa se provede postupným měřením jednotlivých frekvencí v zákaznickém zařízení. Pro testování musí být připraveno funkční zařízení včetně všech kovových a plastických součástí nacházejících se v blízkosti antény. Jakákoliv změna designu může vyžadovat nové ladění.

 

Příklad antény osazené na DPS

 

 

Na základě provedených měření objednejte konkrétní typ a barvu, které v aplikaci nejlépe vyhovují.

 

Pět výhod ladící sady
  1. Zrychlíte uvedení nového výrobku na trh se zárukou, že zákazník dostává přijímač GPS s anténou s vynikajícími parametry.
  2. Vlivem dielektrické zátěže a malé vzdálenosti hran DPS se snižuje střed frekvenčního pásma antény. Antény jsou proto laděny na frekvenci vyšší než je frekvence L1 (GPS).
  3. Komponenty obsažené v sadě pomáhají dosáhnout vysokého zisku ve většině moderních aplikací GPS.
  4. Antény lze měřit ve většině přijímačů s vlastním softwarem.
  5. Na základě měření můžete jednoduše objednat antény podle typu a barvy.

 

Další informace najdete na stránkách výrobce: www.maxtena.com,

v dokumentaci a aplikačí poznámce.