2023-05-23 14:44:32
Nové konektory USB-C

2022-03-01 14:35:42
Low power GNSS M10

2017-04-12 09:49:38
SARA Series


2018-03-23 18:07:24

Děkujeme za vaši

návštěvu na semináři

 

;
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uvedenou prezentaci
můžete získat zde

Novinky
2017-03-09 13:33:31
Referenční LED moduly Seoul Semiconductor Wicop2

Pobočka Seoul Semiconductor Europe představila referenční moduly založené na LED bez pozdra řady Wicop.

 



„Zjistili jsme, že nabídka modulárních řešení založených na naších vysoce inovativních technologiích, nabídne našim zákazníkům jednoduché ověření technologie a jejich výhod, takže jim umožní realizovat jejich řešení rychleji, než pouhým využitím LED komponentů”, vysvětluje pan Andreas Weisl, CEO Seoul Semiconductor Europe and Vice President Sales, a dodává: „Možnosti našich zákazníků jsou omezené, takže potřebují účinné, spolehlivé a jednoduché řešení, které vyhoví jejich požadavkům. Jako poskytovatel řešení jim pomáháme setrvat v čele konkurence a dosáhnout rychlého uvedení na trh, a také můžeme nabídnout výrobu zákaznicky přizpůsobených modulů v naší mnichovské laboratoři”.

První série zahrnuje moduly pro LED Wicop Y19, Y22 and Y22P. Modul Y19 je vybaven čtyřmi sadami LED v konfiguraci 2 x 2 (celkem 16 LED) s kombinovaným typickým tokem 4,650 lm a moduly Y22 a Y22P nabízí 1,268 lm s celkem čtyřmi LED na jednom modulu. Všechny moduly nabízí index podání barev 70 a barevnou teplotu 4000K.

Všechny aktuálně nabízené moduly jsou přizpůsobené obecným potřebám zákazníků a řídí se rozměry uvedenými ve specifikaci Zhaga, kniha 15, která definuje umístění a rozteč LED a umístění montážních otvorů pro optiku. Desky jsou vybaveny standardními napájecími konektory a jsou jednoduše sestavitelné s běžně dostupnou optikou, jako je např. nové čočkové pole Wilma od LEDiL.

LED Wicop s efektivitou až 210 lm/W při 350 mA jsou vhodné jako světelné zdroje pro nástěnná nebo podlahová osvětlení v architektonických prostorech a jako osvětlení ve skladech, výrobních prostorech a dalších průmyslových oblastech. Ve venkovních aplikacích je lze využít např. pro pouliční osvětlení, osvětlení tunelů, stadionů, přístavů, stanic a také v zabezpečovacích aplikacích.

Kompaktní rozměry LED bez pouzdra jsou řádově menší a účinnější ve srovnání s klasickými LED a umožňují tak úsporu nákladů na systémové úrovni. Toho je dosaženo pomocí špičkového designu s fosforovou vrstvou nanesenou přímo na povrchu čipu, takže dříve používané pouzdro s rámečkem a zlatými přívody již není potřebné. Díky tomu jsou LED Wicom vhodné také pro aplikace vyžadující malé rozměry.

Uvedené tři referenční moduly jsou dostupné z evropské pobočky Seoul Semiconductor Europe. Sériovou výrobu lze nabídnout na základě dohody. Na vyžádání lze také nabídnout zákaznické úpravy.