2022-03-01 14:35:42
Low power GNSS M10

2017-04-12 09:49:38
SARA Series

Naujienos
2009-02-02 19:17:08
SIMcom GSM/GPRS, CDMA, HSDPA, UMTS, GPS moduliai

SIMCom Wireless Solutions, SIM Technology Group Ltd. dukterinė kompanija, yra aukščiausios kokybės bevielių modulių gamybos, skirtų GSM/GPRS/EDGE, WCDMA/HSDPA ir TD-SCDMA platformoms, lyderė. 2006 metų korinio ryšio modulių, paremtų SIMCom Wireless Solutions produktais pardavimai parodė, kad SIMCom užima 1 vietą Azijos ir 3 vietą pasaulio rinkose. Savo partnerių dėka, SIMCom Wireless teikia įvairius sprendimus M2M, WLL, Mobile Computing, GPS ir kitose srityse. 

 

Didelis produktų pasirinkimas ir strategija integruoti populiariausias savybes, nešvaistant pinigų menkniekiams, sukuria galimybę pasiūlyti patikimus ir nedidelės kainos produktus, kurių tikisi dauguma pirkėjų.  

 

 

SIMCom paletę sudaro:

 

Easy to connect - (lengvai prijungiami) - moduliai su sistemine ir antenos jungtimi.

 

pavyzdžiui:

SIM300CZ/SIM340CZ

su 60-pin DIP ir antenos jungtimis

 

 

 

 

 

 

SIM300Z/SIM340Z

60-pin jungtis palaiko ne tik standartines, bet ir LCD ir klaviatūros sąsajas

 

 

 

 

 

SIM700

su 80-pin B2B ir antenos jungtimis 

 

 

 

SMD (paviršinio montažo) moduliai - skirti taupyti vietą ir sumažinti gamybos kainą, naudojant automatinę litavimo technologiją 

 

pavyzdžiui:

 

SIM300DZ/SIM340DZ

mažas (33mm x 33mm x 3mm) SMD modulis, GSM/GPRS technologija ant Jūsų PCB plokštės 

 

 

 

 

SIM700D

GSM, GPRS, EDGE su TCP/IP steku, USB ir Bluetooth lustais, viskas integruota į kompaktišką SMD modulį  

 

 

 

Daugelis įrenginių reikalauja didelio greičio duomenų perdavimo, šiuo metu geriausias sprendimas tokiems įrenginiams yra moduliai naudojantys HSDPA technologiją, su duomenų perdavimo greičiu iki 7,2Mbps. Būdamas sėkmingas GSM modulių kūrėjas, Simcom pagerino savo produktų paletę tokiais gaminiais:

SIM5210

UMTS 2100MHz dažnis Jūsų žinioje, naudokite technologiją, kuri atitinka Jūsų reikalavimus didelio greičio duomenų perdavimui. Naudokite SIM210V modulius su papildomom sąsajom prijungti kamerai (OV2640, OV7670) ir atminties kortelėms (SD, MMC), patogiam duomenų saugojimui.

 

 

 

GSM/GPRS moduliai su integruotais GPS imtuvais žymiai supaprastina sekimo sistemas :

SIM508/SIM548

20 kanalų GPS ir tridažnis ar keturdažnis GSM/GPRS modulis integruotas viename modulyje, vienoje kompaktiškoje plokštelėje su išmatavimais 55mm X 34mm X 3mm. Lengvas modulio pajungimas užtikrintas B2B jungtimi, GPS ir GSM antenų jungtimis.

 

 

 

 

 

Naudojote Wavecom Q24 modulius savo gaminiuose, bet yra produktų su geresniu kainos/kokybės santykiu? Dabar Jūs neturite keisti savo pagamintų PCB plokščių :

SIM305/SIM345

"Pin-to-pin" jungtimis ir technine įranga suderintas su Wavecom Q24. Su TCP/IP steku ir antenos jungtim, kad pagreitinti modulio instaliavimą.

 

 

 

 

Visi moduliai yra valdomi standartinėm AT komandom (GSM 07.07, 07.05) ir siūlomas patobulintas AT komandų rinkinys sukurtas SIMCom.

 

Testavimui, Microdis siūlo SIMCom EVAKits (testavimo komplektas), išdabdykite SIMCom kokybę patys. Pasirinkdami SIMCom, nesivaržykite, pasinaudoti mūsų techninės pagalbos inžinierių patirtimi.

 

 

 

 

SIMCom EVB su SIM300D moduliu

 

 

Daugiau informacijos apie M2M panaudojimus Jūs galite rasti mūsų GSM produktai skiltyje.

 

Mūsų klientai, kartu su GSM produktais, perka taip pat:

 

GPS moduliai

 

priedai (antenos, jungtys, adapteriai)

 

 

 

Mūsų tarptautinė komanda, mielai Jums padės iškilus techniniams ar panaudojimo klausimams. Rašykite mums:

 

microdis.lt@microdis.net

 

 

Microdis siūlomas paslaugas Jums gali suteikti mūsų paradvimų biurai visoje Rytų Europoje.