2023-05-23 14:55:23
Nové konektory USB-C

2022-03-01 14:35:42
Low power GNSS M10

2017-04-12 09:49:38
SARA Series

2018-04-26 14:31:27
Prezentace k semináři

Děkujeme za vaši

návštěvu na semináři

 

;
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uvedenou prezentaci
můžete získat zde


2017-03-02 17:19:28
Linecard


Novinky
2018-11-19 09:29:14
LITEMAX – na slnku čitateľné monitory - SUNLIGHT READABLE
Či ide o vonkajší monitor na čerpacej stanici, alebo na ropnom poli, musí byť dobre čitateľný. Prvou podmienkou pre dosiahnutie tejto požiadavky je dostatočne vysoký jas displeja. Prevažná väčšina Litemax displejov je dizajnovaná na vonkajšie použitie so svietivosťou cez 1,000 nits (cd/m2) až do 4000 nits. Vysoký jas zabezpečuje dokonalú vizuálnu čitateľnosť pri akýchkoľvek svetelných podmienkach.

 

 

   Aplikácie:

    • Samoobslužné kiosky
    • Čerpacie stanice
    • Registračné pokladne (POS)
    • Interaktívne informačné systémy
    • Kritická infraštruktúra
    • Výroba
    • Panelové steny
    • Reklama na verejných priestranstvách
    • Cestovné informačné systémy
    • Elektronické smerovníky
    • Firemná komunikácia

  

Prečo LITEMAX?

Advanced Optical Bonding (AOT)

AOT (Pokročilé optické lepenie) je jedným z mnohých patentov spoločnosti Litemax. Základnou myšlienkou AOT je použitie lepidla vyvinutého na lepenie antireflexného skla na horný povrch displeja. Táto metóda odstraňuje vzduchovú medzeru a bubliny medzi krytom a displejom. Súčasne sa vďaka AOT zvyšuje kontrastný pomer displeja, pretože množstvo odrazeného okolitého svetla sa zníži.

 


      Benefity AOT:
  • Vyšší farebný kontrast - 5 až 10 krát
  • Zvýšená odolnosť skla na povrchu displeja
  • Odstránenie vzduchovej medzery medzi krycím sklíčkom a displejom zabraňujúce vniknutiu vlhkosti a zahmlievaniu displeja
  • Rozšírený rozsah teplôt

MTBF 100 000 hodín
Displeje s LED podsvietením Litemax sa vyznačujú nižším elektromagnetickým šumom a nižšou spotrebou energie. Vysoký výkon systému podsvietenia s priemerným časom medzi poruchami (MTBF) 100 000 hodín prekračuje typické požiadavky na dlhovekosť produktu pre priemyselné aplikácie s častou alebo nepretržitou prevádzkou a s minimálnou údržbou.

MaxRGB

 

Farby zobrazované na konvenčných displejoch nie sú zobrazované dostatočne verne. Litemax MaxRGBTM je vo svojej triede najlepšou kalibračnou technológiou zobrazujúcou farby s vernosťou 94 až 97% NTSC.

 


Lokálne stmievanie

 

je využívané na veľkoplošných vonkajších displejoch a jeho benefitmi sú:
- optimalizácia teploy a tým aj zníženie spotreby energie
- zvýšenie High Dynamic Range (HDR) pre najlepší farebný kontrast

 

4K2K

Rozlíšenie je kľúčovým parametrom displeja. Litemax sa usiluje dosahovať najlepšie riešenia na trhu. 4K2K, inými slovami UHD (Ultra High Definition), je rozlíšenie 3840 pixels × 2160 lines (8.3 megapixels, aspect ratio 16:9). Litemax je svetovo prvý poskytovateľ 4K2K LCD displejov atypických rozmerov. Mnoho takýchto displejov je vyvíjaných pre digitálnu reklamu a lekárske monitory. Je stále viac a viec projektov s nárokmi na vysoké rozlíšenie.

 

Vandal-proof

Litemax poskytuje aj riešenia odolné voči vandalizmu od IK7 po IK10, s možnosťou odolávať aj nehostinným podmienkam prostredia, ktoré v priemysle prevažujú.

 

Vodeodolnosť

Riešenia Litemax sú odolné voči vode od IP65 do IP68 a sú schopné odolávať aj nehostinným podmienkam prostredia v priemysle.

 

Široký teplotný rozsah

Riešenia Litemax sa dodávajú s rôznymi typmi panelov, ktoré zaručujú vysoký výkon v teplotnom rozsahu od -40 °C až do 80 °C.

 

Daisy Chain

Daisy Chain je zapojenie, v ktorom sú viaceré zariadenia, v tomto prípade Litemax monitory, zapojené v poradí alebo v kruhu. Existuje hlavný reťazec, ktorý môže prechádzať viacerými reťazcami slave. Cieľom daisy chain je vysielať informácie v reálnom čase konzistentne a súčasne v rôznych miestach v inštalovanom prostredí. Vlaky, letiská, obchodné domy, veľké areály, športové arény alebo štadióny, sú priestory, kde technológia reťazca Daisy chain prináša systémovým integrátorom a dizajnérom veľké výhody. 100m dlhý video / audio prenos cez jednoduchú sieť CAT5 kábel je to najefektívnejšie riešenie.

 


 
Tešíme sa na Vaše dopyty na e-mailových adresách:
- zo Slovenska:          Slovakia@microdis.net
- z Českej republiky:  Czech@microdis.net