2023-05-23 14:44:32
Nové konektory USB-C

2022-03-01 14:35:42
Low power GNSS M10

2017-04-12 09:49:38
SARA Series


2018-03-23 18:07:24

Děkujeme za vaši

návštěvu na semináři

 

;
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uvedenou prezentaci
můžete získat zde

Novinky
2018-12-07 19:25:29
LITEMAX – displeje čitelné na denním světle (SUNLIGHT READABLE)
Pokud jde o monitor na čerpací stanici nebo ve výloze obchodu, musí být dobře čitelný za každých podmínek. První podmínkou pro dosáhnutí tohoto požadavku je dostatečně vysoký jas displeje. Převážná většina Litemax displejů je designovaná na venkovní použití se svítivostí přes 1,000 nits (cd/m2) až do 4000 nits. Vysoký jas zajišťuje dokonalou vizuální čitelnost při jakýkoliv světelných podmínkách.
 


 
   Aplikace:
    • Samoobslužné kiosky
    • Čerpací stanice
    • Registrační pokladny (POS)
    • Interaktivní informační systémy
    • Kritická infrastruktura
    • Výroba
    • Panelové stěny
    • Reklama na veřejných prostranstvích
    • Cestovní informační systémy
    • Elektronické ukazatele
    • Firemní komunikace
  


 

Proč LITEMAX?


Advanced Optical Bonding (AOT)
AOT (Pokročilé optické lepení) je jedním z mnoha patentů společnosti Litemax. Základní myšlenkou AOT je použití lepidla vyvinutého na lepení antireflexního skla na vrchní povrch displeje. Tato metoda odstraňuje vzduchovou mezeru a bubliny mezi krytem a displejem. Současně se díky AOT zvyšuje kontrastní poměr displeje, protože množství odraženého okolního světla se sníží.

 




      Výhody AOT:
    • Vyšší barevný kontrast - 5 až 10 krát
    • Zvýšená odolnost skla na povrchu displeje
    • Odstranění vzduchové mezery mezi krycím sklem a displejem zabraňující vniknutí vlhkosti a zamlžování displeje
    • Rozšířený rozsah teplot

MTBF 100 000 hodin
Displeje s LED podsvícením  Litemax se vyznačují nižším elektromagnetickým šumem a nižší spotřebou energie. Vysoký výkon systému podsvícení s průměrným časem mezi poruchami (MTBF) 100 000 hodin překračuje typické požadavky na dlouhověkost produktu pro průmyslové aplikace s častým nebo nepřetržitým provozem a s minimální údržbou.

MaxRGB

 

 

Barvy zobrazované na konvenčních displejích nejsou zobrazované dostatečně věrně. Litemax MaxRGBTM je ve svojí třídě nejlepší kalibrační technologií zobrazující barvy s věrností 94 až 97% NTSC.
 

Lokální stmívání

 

 

je využívané na velkoplošných venkovních displejích a jeho benefity jsou:
- optimalizace teploty a tím i snížení spotřeby energie
- zvýšení High Dynamic Range (HDR) pro nejlepší barevný kontrast
 
4K2K

 

Rozlišení je klíčovým parametrem displeje. Litemax usiluje o dosažení nejlepšího řešení na trhu. 4K2K, jinými slovy UHD (Ultra High Definition), je rozlišní 3840 × 2160 (8.3 megapixelů, 16:9). Litemax je světově první poskytovatel 4K2K LCD displejů atypických rozměrů. Mnoho takových displejů je vyvíjených pro digitální reklamu a lékařské monitory. Je stále víc a víc projektů s nároky na vysoké rozlišení.
 
Vandal-proof
Litemax poskytuje i tzv. vandal-proof řešení od IK7 po IK10, s možností odolávat i nehostinným podmínkám prostředí, které v průmyslu převažují.
 
Voděodolnost
Řešení Litemax jsou vodě odolné od IP65 do IP68 a jsou schopné odolávat i nehostinným podmínkám prostředí v průmyslu.
 
Široký teplotní rozsah
Řešení Litemax se dodávají s různými typy panelů, které zaručují vysoký výkon v teplotním rozsahu od -40 °C až do 80 °C.
 
Daisy Chain
Daisy Chain je zapojení, ve kterém je více zařízení, v tomto případě monitorů Litemax, zapojených v řadě nebo v kruhu. Existuje hlavní řetězec, který může procházet několika řetězci vedlejšími (slave). Cílem Daisy Chain je vysílat informace v reálném čase konzistentně a současně v různých místech v instalovaném prostředí. Vlaky, letiště, obchodní domy, velké areály, sportovní arény nebo stadiony, jsou prostory, kde technologie řetězce Daisy Chain přináší systémovým integrátorům a designérům velké výhody. 100m dlouhý video / audio přenos přes kabel CAT5 je to nejefektivnější řešení.
 



Vaše dotazy rádi zodpovíme na e-mailových adresách Czech@microdis.net a Slovakia@microdis.net