2023-05-23 14:55:23
Nové konektory USB-C

2022-03-01 14:35:42
Low power GNSS M10

2017-04-12 09:49:38
SARA Series

2018-04-26 14:31:27
Prezentace k semináři

Děkujeme za vaši

návštěvu na semináři

 

;
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uvedenou prezentaci
můžete získat zde


2017-03-02 17:19:28
Linecard


Novinky
2023-02-23 14:10:44
LARA-R6 - nejmenší celosvětový modul LTE Cat. 1 bez kompromisů
u-blox navazuje na úspěšné moduly LARA-R2 a představuje aktualizovanou řadu LARA-R6, se kterou přichází výrazné zjednodušení při volbě správné verze pro požadovaný region. Moduly LARA-R6 nejsou globální pouze rozsahem pásem používaných ve světe nebo regionu, ale zejména protože splňují požadavky požadavky operátorů aktivních v regionu, které jsou doloženy certifikacemi. Vybírat lze ze tří variant, které nabzí jak celosvětové pokrytí, tak regionální:

  • LARA-R6001: Celosvětový modul LTE Cat. 1 nabízí univerzální konektivitu také díky podpoře 2G a 3G. Certifikaci má pro většinu MNO vč. některých severoamerických.
  • LARA-R6401: Modul ideální pro Severní Ameriku podporuje LTE Cat. 1 a 3G. Je navržen speciálně pro použití v sítích AT&T, Verizon, T-Mobile a FirstNet vč. služeb spojených se zabezpečením komunikace. Modul je pro tyto sítě, samozřejmě, certifikovaný.
  • LARA-R6801: Multiregionální varianta pro Evropu, Asii, Japonsko a Latinskou Ameriku podporuje odpovídající frekvenční pásma v LTE Cat. 1, 2G a 3G a má certifikace pro příslušné MNO.

Všechny moduly podporují RX diversity, takže jsou ideální volbou nejen pro Severní Ameriku, ale také pro všechny aplikace vyžadující spolehlivou komunikaci i v místech s horší dostupností signálu.

Moduly jsou vybaveny následujícími prvky zabezpečení, takže ve spojení se službou IoT-Security-as-a-Service lze jednoduše vytvořit výborně zabezpečený komunikační systém:

Hardwarové zabezpečení:
  • Secure boot ověřuje pravost a integritu SW
  • Secure update zajistí bezpečné doručení správného SW do modulu. Moduly podporují vzdálený update firmware (FOTA, uFOTA).
  • Detekce klonování automaticky identifikuje a blokuje klony, které používají stejný root of trust.
 
Zabezpečení komunikace:
  • Lokální ochrana dat prostřednictvím AT příkazů lokálně šifruje a podepisuje data (cretifikáty, tokeny atd.) s pomocí symetrického klíče. Funkce najde uplatnění při potřebě zabezpečit data v nezabezpečeném prostředí (např. "standardně" využívaná paměť)
  • E2E symmetric KMS je metoda poskytování a správy klíče PSK s velmi dobrou škálovatelností dostupná v cloudu prostřednictvím REST API (https://api.services.u-blox.com/) se kterou lze zredukovat datovou komunikaci až na osminu a tím snížit nejen komunikační zátěž, ale také spotřebu
  • E2E data protection nabízí šifrování dat ve vaší aplikaci a asynchronně dešifrovat v cloudu nezávisle na použitém protokolu, serverech a platformách.


Jako u předchozích generací, také moduly LARA-R6 podporují detekci rušení a odpojené antény. Nově je integrovaná funkce "Antenna dynamic function", která umožňuje externí přizpůsobení antény v reálném čase odpovídajícímu používanému pásmu.

Moduly LARA-R6 společně se službami IoT Communication-service a IoT Security-as-a-Service firmy u-blox nabízí celulární komunikaci s celosvětovým pokrytím a špičkovým zabezpečením pro vaši aplikaci. 

 

Dokumentaci k modulům lARA-R6 njdete na stránkách výrobce.

 

Dotazy k dostupnosti modulů, vývojových kitů a další informace rádi sdělíme na našich pobočkách