2023-05-23 14:44:32
Nové konektory USB-C

2022-03-01 14:35:42
Low power GNSS M10

2017-04-12 09:49:38
SARA Series


2018-03-23 18:07:24

Děkujeme za vaši

návštěvu na semináři

 

;
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uvedenou prezentaci
můžete získat zde

Výrobci, Partneři
2015-09-09 13:22:18
CamdenBoss
CamdenBoss poskytuje celosvětově širokou škálu inovativních a nákladově efektivních elektromechanických komponentů, krabiček pro elektronická zařízení a 19" skříní celém světě po více než 40 let.
 
Komponenty: 
S pokrytím 25% britského trhu se svorkovnicemi pro DPS nabízí provedení s roztečí 2.54mm-10.16mm, s ochranou vodičů nebo s výsuvnou svorkou, s nebo  pitch, wire protected or rising clamp, pro proudy 4 až 57A, s osazením do DPS nebo rozpojitelné a další řešení konektorů do DPS pro každou aplikaci.
 
Škálu elektromechanických komponentů doplňují pojistky a držáky pojistek, baterie, LED a indikátory, miniaturní spínače, jistící a bezpečnostní spínače, rozhraní na DIN lištu, řídící zařízení a transformátory.
 
Krabičky:
S univerzálním řešením CamdenBoss vždy najdete kryt pro své zařízení, stolní a příruční přístroje, nástroje, krabičky na DIN lištu a kovové krabičky.

Všechny krabičky lze upravit dle zákaznických požadavků a to s malými náklady a již od malých množství. Lze modifikovat barvu, povrchovou úpravu včetně stínění, doplnit vroubkování, reliéfový potisk, sítotisk, štíky, membránové klávesnice a také frézovat otvory pro všechny typy konektorů a ovládacích prvků.

Zákaznické krabičky:
Zákaznické krabičky jsou navrženy a vyrobeny dle specifických a náročných požadavků zákazníků s velmi krátkou dobou uvedení do výroby za použití výrobního procesu Flat Sheet Plastic Technology. Jedná se o inovativní řešení, které umožňuje výrobu krabiček na míru v malých sériích bez vysokých nákladů, které jsou u klasických postupů běžné.
 

Pro výrobu středních a velkých sérií nabízí CamdenBoss kompletní vývoj a výrobu, které zahrnují 3D modeling, design, obrábění, výrobu, zajištění komponentů, sestavení a balení.


Jako každý významný výrobce na trhu zajišťuje pravidelné představení novímek, tak také CamdenBoss má v nabídce nejnovější mainstreamové technologie.
     

Dotazy a poptávky vám ochotně zodpoví naši inženýři na adrese:

 

Czech@microdis.net

 

 

Nabdky služeb společnosti Microdis můžete využít v našich prodejních místech.

 

Kompletní nabídku společnosti CamdenBoss najdete na adrese: www.camdenboss.com. Na stránkách výrobce je také katalog (pdf).