2022-03-01 14:35:42
Low power GNSS M10

2017-04-12 09:49:38
SARA Series

Novosti
2009-01-26 21:28:02
SIMCom bežični moduli za vaše aplikacije

 

SIMCom Wireless Solutions, kao deo SIM Technology Group Ltd., je lider u proizvodnji visoko kvalitetnih bežičnih modula za različite platforme u GSM/GPRS/EDGE, WCDMA/HSDPA i TD-SCDMA. Tokom 2006, isporuka Cellular Module bazirana na SIMCom Wireless's solution, postavila je ovu kompaniju na poziciju Br.1 u Aziji i Br.3 u svetu. Kao njihovi partneri, SIMCom Wireless nam obezbeđuje uređene dizajn solucije za M2M, WLL, Mobile Computing, GPS i ostale aplikacije.

 

Veliki obim proizvodnje sa strategijom inplementiranja najtraženijih osobina, a ne trošenje novca na same uređaje, omogućava ponudu praktičnog proizvoda sa konkurentnom cenom, što je i očekivanje većine kupaca.

 

 

SIMCom portfolio se sastoji od modula različitih načina montiranja, karakteristika i namene:

 

Moduli - laki za postavljanje, sa sistemskim i antena konektorima. 

 

primeri:

SIM300CZ/SIM340CZ

sa 60 pinskim DIP konektorom i GSC antena konektorom

 

 

 

 

 

 

SIM300Z/SIM340Z

60 pinski konektor pored podrške standardnim linijama, omogućava i priključivanje LCD interfejsa i interfejsa tastature.

 

 

 

 

 

SIM700

opremljen sa 80 pinskim B2B konektorom i GSC antena konektorom, jednostavno  se montira, i proširuje mogućnosti vaše EDGE aplikacije.

 

 

 

SMD moduli - u cilju smanjivanja prostora na pločici, i redukovanja cene proizvoda korišćenjem tehnike automatskog lemljenja

 

primeri:

 

SIM300DZ/SIM340DZ

Mali (33mm x 33mm x 3mm) SMD modul, postavlja GSM/GPRS tehnologiju direktno na vaš PCB.

 

 

 

 

SIM700D

GSM, GPRS, EDGE sa ugrađenim TCP/IP protokolom, USB i Bluetooth čip interfejsom, sve integrisano u kompaktnoj SMD formi

 

 

 

Mnoge aplikacije zahtevaju brzu razmenu podataka, i trenutno najbolja rešenja za ove aplikacije su moduli sa  HSDPA tehnologijom i  data rate-om do 7.2Mbps. Kao uspešan proizvođač GSM modula, SIMcom je proširio svoj portfolio za kupce sa ovakvim zahtevima - i to sa izvanrednim ruzultatima:

SIM5210

UMTS 2100MHz opseg po vašem zahtevu, koristi tehnologiju koja izlazi u susret Vašim zahtevima za modulom koji ima brz protok podataka. Korišćenje SIM5210V modula vam omogućava i povezivanje interfejsa kamere (OV2640, OV7670) i memorijske kartice (SD, MMC) za lako memorisanje podataka.

 

 

 

GSM/GPRS moduli sa ugrađenim GPS prijemnikom uprošćavaju aplikacije praćenja u potpunosti:

SIM508/SIM548

20 kanalni GPS i Tri ili Četri-band GSM/GPRS  uređaj integrisani u jednom kompaktno upakovanom modulu spoljnih dimenzija: 55mm x 34mm x 3mm. Lako povezivanje modula je omogućeno zahvaljujući B2B konektoru,  dok su za obe antene (GPS i GSM) postavljeni zasebni GSC konektori.

 

 

 

 

 

Naviknuti na korišćenje Wavecomm Q24 modula u Vašoj aplikaciji, ali sa idejom smanjenja cene proizvoda na tržištu? Sad je moguće, bez potrebe da redizajnirate Vaš PCB:

SIM305/SIM345

Pin-to-pin i hardverski kompatibilan sa Wavecomm-ovim Q24. Opremljen sa ugrađenim TCP/IP protokolom i antena konektorom, sve u cilju smanjivanja vremena instalacije.

 

 

 

 

Svi moduli se kontrolišu standardnim AT komandama (GSM 07.07, 07.05) i nude poboljšanje u vidu seta AT komandi razvijenih od strane SIMCom-a.

 

Za potrebe razvoja Microdis nudi SIMCom-ove EVAKit-ove, pa ste u mogućnosti da se na osnovu svog iskustva odlučite za željeni modul. Takođe, nakon odabira SIMCom-a, ne ustručavajte se da upotrebite iskustva naših iskusnih inžinjera iz tehničke podrške. 

 

 

 

 

SIMCom EVB sa SIM300D modulom

 

 

Više informacija u vezi sa najpopularnijim M2M aplikacijama možete pronaći u našoj sekciji GSM proizvoda.

 

Naši kupci, zajedno sa GPS proizvodima, uobičajeno poručuju :

 

GPS module

 

dodatnu opremu (antene, konektore, adaptere)

 

 

 

Ukoliko imate pitanja, ili Vam je potrebna tehnička podrška, naš internacionalni tim stručnih inžinjera će se potruditi da pronađe odgovor ukoliko pošaljete e-mail na :

 

marketing@microdis.net

 

 

Takođe, svi ostali servisi ka kupcima su dostupni od strane naše prodajne sluzbe za celu istočnu Evropu.