2022-03-01 14:35:42
Low power GNSS M10

2017-04-12 09:49:38
SARA Series

Novosti
2009-06-22 09:12:13
Maxtena - patch i helical GPS antene iz Microdis-a

Maxtena istražuje, razvija i proizvodi antene, kako standardne, tako i antene po specifikaciji kupaca za mnoge aplikacije. Fokusirana je na kompaktne i visoko kvalitetne GPS antene za handheld prijemnike, sisteme sa terminalima na bazi satelitske komunikacije i sl. Maxtena takođe nudi i antenske elemente i dizajne, dizajne antenskih nizova, sistem dizajne, a sve to krojeno prema korisnikovom istraživačkom modelu.

 

Maxtena nudi mikrostrip GPS patch antene raznih veličina koje se uklapaju u skoro svaku aplikaciju. Počinjući od 10mmx10mm za veoma male GPS prijemnike, pa do 25mmx25mm. Debljina ovih patcheva je 4mm, ali ju je moguće smanjiti i do 2mm.

 

 

 

Maxtena takođe nudi i mogućnost podešavanja željene frekvencije za već postojeći proizvod, smanjenje gubitaka nastalih u konkretnim slučajevima, ali i onih izazvanih ostalim elektronskim komponentama. Korisnik može izabrati željenu fekvenciju uz pomoć Tuning Kit-a, u kojem su sve antene podešene na GPS frekvencije u intervalima od 2MHz.

 

 

Naši kupci, zajedno sa antenama, poručuju i:

 

GPS module

 

GSM module

 

prateće delove (konektore, adaptere)

 

 

 

 

 

Ukoliko imate pitanja, ili Vam je potrebna tehnička podrška, naš internacionalni tim stručnih inžinjera će se potruditi da pronađe odgovor ukoliko pošaljete e-mail na :

 

marketing@microdis.net

 

 

Takođe, svi ostali servisi ka kupcima su dostupni od strane naše prodajne službe za celu istočnu Evropu.

 

Kompletne informacije vezane za Maxtena mogu se pronaći na: www.maxtena.com